Like us for get Notifications

Akaun twitter Maria, anak ketua pramugara digantungAkaun twitter kepada anak perempuan ketua pramugara MH370, Maira Elizabeth Nari, baru-baru ini digantung dan menyebabkan ramai peminatnya hampa.


Punca sebenar akaun lama Maira dengan nama @Gorgxous digantung tidak pula diketahui namun jangan risau kerana beliau sudahpun mewujudkan satu akaun baru yang menggunakan nama @MairaElizxbeth.


Ekoran daripada itu akaun baru tersebut sudah mempunyai lebih 2,000 peminat dan semakin meningkat secara mendadak setiap hari.


Sementara itu, menurut Maira statusnya sebagai orang biasa dan bukannya selebriti telah memudahkan untuknya menjawab pertanyaan-pertanyaan dari kalangan pengikut beliau di twitter berhubung tragedi pesawat MH370.

"I orang biasa je la. Makin kita membesar, makin kita mempelajari erti kehidupan. Saya mempunyai kelapangan sekarang. Sebab itu saya boleh menjawab mesej daripada setiap peminat."


-bpanas-
Akaun twitter Maria, anak ketua pramugara digantung Akaun twitter Maria, anak ketua pramugara digantung    Reviewed by Mad Pikghie on 7:21 AM Rating: 5
Powered by Blogger.