Like us for get Notifications

Nelydia Senrose tampil paling jelita


    


Sekadar Cerita Kosongku ^-^


Nelydia Senrose tampil paling jelita dengan skirt pendek dan baju kameja - Penampilan Nelydia Senrose dengan memakai skirt pendek dan baju kameja adalah yang paling cantik dan jelita pernah dilihat. 


Cornetto ingin memberi peluang kepada artis-artis lokal untuk buat persembahan di konsert Taylor Swift! [ klik sini ]


Dengan gaya bersahaja untuk memperbetulkan rambut dan menguntum senyuman lebar, kekasih Qi Razali itu tampil begitu memikat dan menakjubkan.

Lebih mengagumkan, pelakon ini juga tidak takut untuk bermain-main manja dengan seekor anak buaya sungai walaupun tahu ianya binatang yang amat menakutkan dan berbahaya. Penulis akui tidak seberani beliau dan sememangnya agak penakut berhadapan ular dan buaya.

Untuk pengetahuan, dua keping gambar di bawah telah dikongsikan oleh Nelydia di laman Instagram miliknya agar boleh menjadi tatapan peminat yang sentiasa menyokongnya.


Mendapat rasa yang baik dalam makanan? Kami memerlukan bantuan anda untuk menamakan restoran-restoran terbaik![ klik sini]Nelydia Senrose tampil paling jelita Nelydia Senrose tampil paling jelita Reviewed by Mohd fitri on 9:02 PM Rating: 5
Powered by Blogger.