Like us for get Notifications

foto Percutian Mewah Adik Neelofa Ditempelak ! [ 22 gambar ]




Mesti anda semua dah tengok foto Neelofa atas katil yang dikatakan bernilai hampir RM 1 Juta tu kan?Aih. Kalau kumpul duit gaji sampai bersara pun tak tentu lagi kami dapat baring atas katil tu. Huhu.


Ha..Buat mereka yang ketinggalan, Neelofa dan keluarga sebenarnya kini berada di Phuket, Thailand dan menginap di Iniala Beach House.


Tapi, nak dijadikan cerita, adik Neelofa, Ameera dikatakan sengaja mahu ‘showing off’ kekayaan mereka sekeluarga yang mampu untuk berada di tempat penginapan semewah itu.


Nah. Ringkas tetapi padat jawapan yang diberikan oleh Ameera. Kami juga bersetuju dengan jawapan yang diberikanya. Yelah, rasanya share gambar percutian tu adalah satu perkara yang biasa kan?


Malah, menerusi ruangan komen, ramai juga yang backup Ameera dan sekaligus menyelar komen-komen negatif yang dilemparkan kepada gadis itu.


Yeah. Haters gonna hate. Daripada kita layankan komen-komen negatif tu, lebih baik kita enjoy tengok gambar percutian mewah mereka sekeluarga. - ohbulan

























foto Percutian Mewah Adik Neelofa Ditempelak ! [ 22 gambar ]  foto Percutian Mewah Adik Neelofa Ditempelak  ! [ 22 gambar ] Reviewed by Mad Pikghie on 7:32 PM Rating: 5
Powered by Blogger.