Like us for get Notifications

Gambar romantik yang terkini Awie dan Erra Fazira di jalan raya !Lama tidak mendengar khabar berita pelakon dan pengacara terkenal Erra Fazira, terkini beliau memuat naik gambar bermotosikal dengan seseorang tu.

“Baling belakang – semalam… sessi photoshoot.. buat tatapan raya pertama.. dengan siapa.. hmmm.. cer teka..” Itulah bunyi kapsyen yang ditulis oleh Erra Fazira bagi menggambarkan sekeping gambar romantiknya bersama Awie di jalan raya.

Memang amat mengujakan para peminat apabila melihat dua selebriti paling sensasi di industri tempatan ini kembali disatukan dalam sesi photoshoot semalam.

Gambar tersebut dimuatnaik Erra di laman Instagram peribadinya untuk tatapan peminat. Pasti ramai sudah lama merindui gandingan mereka berdua suatu ketika dulu.

Apa lagi jom lihat gambar Erra Fazira bermotosikal bersama Awie yang di muat naik Erra untuk tatapan semua peminat beliau.

sumber : http://plbgaimacam.blogspot.com/
Gambar romantik yang terkini Awie dan Erra Fazira di jalan raya ! Gambar romantik yang  terkini Awie dan Erra Fazira di jalan raya ! Reviewed by Mad Pikghie on 9:06 PM Rating: 5
Powered by Blogger.