Like us for get Notifications

Kontroversi!! Anis Nabilah - Takkan Nak Bersolat Pun Nak Tunjuk ?Kontroversi!! Takkan Nak Bersolat Pun Nak Tunjuk? – Anis Nabilah | Penulis tak berapa kenal atau tahu mengenai Anis Nabilah ini. Yang penulis tahu, Anis ialah seorang chef selebriti yang rancangannya selalu keluar di Astro.
Rupa-rupanya Anis Nabilah dan 3 orang adik beradiknya ada program realiti yang diberi nama Dream Sisters.
Secara jujur, penulis tak pernah tengok rancangan yang ditayangkan di TV9 ini.
Namun daripada apa yang penulis baca, ramai yang menyamakan Dream Sisters dengan rancangan Hollywood, Keeping Up With Kardashians.
Malah ada yang menyatakan program ini terlalu kebaratan dan tiada nilai Islam di dalamnya.


Kata Anis:-

Jika buat program dengan kawan, orang akan anggap saya macam Paris Hilton pulak. Orang akan cakap apa saja kalau mereka tidak berpuas hati. Bagi saya, apa yang kami paparkan lebih kepada memberi inspirasi kepada remaja dalam mengejar impian mereka.

Ini bukan drama, sebaliknya realiti kehidupan kami yang sebenar. Takkanlah bersolat pun hendak ditunjukkan. Itu antara kita dengan Allah. Kami masih memaparkan budaya Melayu dan agama ketika perkahwinan adik saya di sebuah masjid.

Kehidupan kami sebenarnya sama saja seperti orang lain. Tidak ada apa yang membezakan kami dengan wanita di luar, cuma mungkin orang nampak kami di TV, jadi orang anggap kami mewah. Hakikatnya, rutin harian saya di rumah menguruskan ibu saya yang kurang sihat dan menukar lampin atuk setiap hari.Hmmmm. Khabarnya Dream Sisters akan dilanjutkan ke musim kedua tidak lama lagi.
Penulis mesti kena tengok juga satu episod nanti. Boleh juga tahu apa yang chef selebriti di Malaysia lakukan setiap hari. Pasti menarik.
Apa pendapat anda yang pernah menonton Dream Sisters?
-

mynewshub-
Kontroversi!! Anis Nabilah - Takkan Nak Bersolat Pun Nak Tunjuk ? Kontroversi!! Anis Nabilah - Takkan Nak Bersolat Pun Nak Tunjuk ? Reviewed by Mad Pikghie on 11:51 AM Rating: 5
Powered by Blogger.