Like us for get Notifications

Cerita Suami muda 5thun dari isteri





 dari Fb - Nanie Nanie
"
Mcm2 ragam dlm wad ni...
Rase sayu tgk pasangan dpn katil ni..
Isteri mengandung ank ke 7...di ulang ye ank ke 7 uolls...
Suami muda 5thun dr isteri..
Isteri mngandung 3bln..kuar drh..
Si suami smpi brgaduh ngan nurse n mak guard nak teman istri nye..nurse x bg sbb ini wad pompuan..
Akhir nurse n mak guard benarkn die tngu di luar tapi aku tengok setiap 10min die msuk tgk isteri...
Last..nurse n mak guard biar je..
Terdetik dlm ati..bgaimana ank2 yg lain kat uma..x kje ke suami die ni...
Nanie kan..xmau jd tnda tnye trus direct minta jwpan dr sisuami ni..
"kak (walau sebaya) istri sye bkn ari2 msuk wad...sye kne teman die..die ngndungkn ank sye..kdaan n emosi die sgt x stabil..sye kne teman die..ank2 sye yg lain sye minta tlg atuk n mkcik diorg tengokkn..saye kerja sendiri kak..masa sye bley adjust..yg penting isteri saye ni..."
Alololo...sweet nye...

"


Pss : Tu lh pegorbanan suami pada isteri..ikatan kasih & syg tu tak kan boleh d pisah kn,kalau terlalu syg...dalam 10000 org dkt dunia ni,blum tntu lgi 10 org suami yg snggup wat cmtu kat istri...tersangt2 lh bersyukur kalau dpt suami yg sanggup berkorban mcm ni untuk istri
Cerita Suami muda 5thun dari isteri Cerita Suami muda 5thun dari isteri Reviewed by Mad Pikghie on 6:09 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Ada jugak org muda kawin pempuan tua. Time isteri besalin dia pekena teh tarik dgn kawan2 kat kedai mamak.

    ReplyDelete
  2. Untung isteri dapat suami penyayang gini..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.