Like us for get Notifications

Kereta Vellfire Che Ta Hilang, Che Ta Minta Tolong Orang Ramai ViralkanKuala Lumpur, 9 Ogos - Kereta MPV milik selebriti terkenal, Rozita Che Wan, dilaporkan hilang pagi tadi.

Perkara itu disahkan oleh Che Ta menerusi akaun instagramnya, rozitachewan1.

Dalam kenyataan di Instagram itu, Che Ta meminta bantuan orang ramai agar dapat memviralkan perkara tersebut suaya keretanya itu dapat dikesan kembali.

"PERHATIAN!!!, sesiapa yang ternampak VELLFIRE WARNA HITAM NOMBOR PLAT WWQ93 SILA HUBUNGI 012 616 0949 (afeeq) KERANA VELLFIRE MILIK @rozitachewan1 telah di curi oleh insan yang tidak bertanggungjawab pagi tadi. di harap semua pihak dapat repost dan membantu untuk viralkan. semoga segalanya dipermudahkan dan che ta dapat semula kereta tersebut. thank you!", tulis kenyataan di laman Instagram itu.

Orang ramai yang mempunyai maklumat tentang kereta bernombor plate WWQ93 berwarna hitam itu diminta menguhungi 012 616 0949 (afeeq).
siakap keli
Kereta Vellfire Che Ta Hilang, Che Ta Minta Tolong Orang Ramai Viralkan Kereta Vellfire Che Ta Hilang, Che Ta Minta Tolong Orang Ramai Viralkan Reviewed by Mad Pikghie on 12:56 PM Rating: 5
Powered by Blogger.