Like us for get Notifications

MasyaAllah..Tuhan Nak Tunjuk Gambar Terkini Asmirandah Selepas Murtad Amat MengejutkanASTAGHFIRULLAH! Memang itulah ungkapan yang akan jelas kedengaran jika ada di antara daripada kita yang telah memilih jalan yang salah seperti keluar dari Agama Islam.

Siapa yang tak terkejut bila mendengar khabar angin mengatakan artis Sinetron kegemaran ramai, Asmirandah atau nama penuhnya Asmirandah Zantman dengan rasminya kini bukan lagi penganut Agama Islam.

Keputusan untuk menukar agama terjadi setelah suaminya Jonas Rivanno gagal memeluk Islam dan demi cintanya yang utuh serta setia terhadap suami, Asmirandah sanggup bertukar ke agama Kristian.

Malah apa yang menyedihkan, Asmirandah lebih memilih untuk mengikut suaminya dan menjauhkan diri daripada orang tuanya, sangat pilu hati! Semoga ada sinar yang akan menyinari hidupnya kembali wallahualam.

Inilah wajahnya selepas dirinya mula memeluk agama Kristian!

2dgLRsV


2dgKavr2dgJSF3


2dgKFWr
MasyaAllah..Tuhan Nak Tunjuk Gambar Terkini Asmirandah Selepas Murtad Amat Mengejutkan MasyaAllah..Tuhan Nak Tunjuk Gambar Terkini Asmirandah Selepas Murtad Amat Mengejutkan Reviewed by Mad Pikghie on 8:35 PM Rating: 5
Powered by Blogger.