Like us for get Notifications

Lagi Kes Dera Bayi Oleh Pengasuh


 Maafkan bonda sayang . Bonda buta dengan segala kebaikan dia . Apalah dosa anak kecil ini sampai kau sanggup sakitkan dia .Tangan anak aku sampai nak kene simen 3 hari tak bergerak tapi kau boleh cakap kau pun taktahu kena apa .Mata bengkak kau cakap kene mainan . Kau cuai atau memang kau sengaja sakitkan anak aku . Maafkan bonda rayyan . Maafkan bonda . Andai rayyan dapat bersuara dari awal lagi bonda tak akan pernah izinkan die sentuuh rayyan mhupun hanya melihat . Banyak sangat dah pentunjuk sebelum ni tapi bonda buta . Allahuakhbar menderita kau anak . Gerak hati ibu xpenah salah . Buat semua ibubapa kat luar sana kalau anak kite ada tunjuk reaksi negative terhadap orang lain especially pengasuh silalah mula ragu2 dan cepat2 cari punca sebelum anak jadi lauk . Maafkan bonda rayyan . Berat sangat mata bila bonda pandang rayyan . Bersalahnya bonda dekat rayyan . Ya Allah kau permudahkanlah urusan kami . Kembalikanlah semangat rayyan . Semangat ku . Semangat keluarga ku .



sumber

Lagi Kes Dera Bayi Oleh Pengasuh Lagi Kes Dera Bayi Oleh Pengasuh Reviewed by Mad Pikghie on 1:45 PM Rating: 5
Powered by Blogger.