Like us for get Notifications

Video Si cilik Penjual Kacang Comel Tarik Perhatian Netizen



Penjual Kacang...
Cerita tengah hari tadi:
C ibu minta temankan makan di restoran depan CIMB Bank...
Tengah syiok2 makan sambil tgk layan lagu Didi and Friends di tv kedai ni... tiba2 tedengar suara budak nyaring teriak "kacang" tapi ndak nampak orangnya mana... skali ada susuk tubuh kecil berhenti depan meja kami sambil tgk "Didi and Friends" ni...
Rupanya budak@baby yang jual kacang tu... punya comel.. dgn kening n gelagat nya yg comel... ketinggiannya lebih sikit jak dgn meja makan di restoran ni...
Terus ayah panggil budak ni untuk beli kacang nya... sebenarnya ndak juga kami makan kacang tu sebenarnya... saja mau becerita dgn dia... aku angkat n kasi dia duduk... tp dia sibuk mau layan ndak layan kami sebab apa,dia sibuk layan c Didi tu...sgt terserlah kebudakan mu nak...hihihi
Tengah sibuk dia layan c Didi di tv tu, ndak sudah dia peduli bakul kacangnya... hihihi kami pun sebuk tanya umur nya... dia jawap 3tahun... terus dalam hati ku cakap sebaya dgn anak ku Eemaan... kesian pun ada coz kecil2 begini sudah pg jual kacang... ndakpa nak manatau besar nanti jadi businesswomen yang berjaya kan... sbb kecik2 sudah pandai.... tercari2 juga mana ibu budak comel ni ndak nampak...berani juga dia jalan2 sendiri jual kacang...
Abis jak c Didi tu menyanyi terus dia keluar.. rupanya ibu nya ada dibelakang restoran tu...dr jual kacang juga di restoran sebelah...
Siapa terjumpa budak ni, beli la kacang nya ya... kalau ndak makan pun ndak apa, bagilah kacang tu dgn org lain...tolong budak comel tu ya. - DeeMostyn

Video Si cilik Penjual Kacang Comel Tarik Perhatian Netizen Video Si cilik Penjual Kacang Comel Tarik Perhatian Netizen Reviewed by Mad Pikghie on 7:57 PM Rating: 5
Powered by Blogger.