Plan Bercuti di Langkawi Lingkup Kena Sembelih Dengan Kereta Sewa,Kereta Rosak ,Tersadai Anak Bini dan Mak




Nasib sebuah keluarga untuk menikmati percutian berakhir dengan kecewa apabila ditipu car rental , diambil kesempatan dan service yang teruk.Seperti luahan yang diceritakan pemilik Facebook Amir Aqram , sila baca luahan hati yang penuh kekecewaan ini

TEXT ASAL :

Cerita hari ini. Plan becuti di langkawi lingkup sebab kena sembelih dengan keret sewa. Sampainya aku di jeti kuah langkawi call call kereta booking tak angkat. Kereta sewa rm 180 avanza untuk sehari hanya nampak bayang sahaja.padahal awal awal sudah berjanji tapi akhirnya di mungkiri. Mungkin sebab banyak pemintaan. Bawala aku dengan mak dan anak tanpa haluan .yela peak season macamni mesti kereta sewa habis di sewakan

Di jeti semua kereta sewa sudah habis. Berjumpa abang mi. Tawarkan van 250 sehari selama 3 hari pada awalnya nak dapat untung lebih. Padahal sepatut dikira 2hari.nego punya nego dapat 200sehari(lebih mahal dari biasa mpv 180sehari pada hari cuti) ok takpalah.aku ambil juga.silap bayar dulu tK tengok kereta.di beri kereta buruk van manual yang stereng ketat tangan berminyak pintu van pun nak tercabut.(silap tak ambil gambar)

Tapi yang boleh bawak tu isteri aku ja manual ni.kah kah. Bawa jugaka ke chalet. Sampai sampai isteri minta saya tukar kereta.call company kata kena bayar lagi seratus untuk dapat mitsubishi mpv yang buruk seperti di bawah kalininlebih sikit je auto.pagini baru ke cable car kereta berhenti lagi.minyak baru isi. Rupanya bateri kereta pun habis. Tersadai anak bini dengan mak. Setakat ni habis 500dah
Tolongla fikir sikit company kereta sewa langkawi oii.tak kesianka hangpa pada family macam kami.yang ada mak yang dah tua anak yang masih kecik menangis panas .agak agakla nak ambil kesempatan pun.yang menipu pun orang melayu jugaa..orang islam...bukan orang cina. Harap la jangan datang ke langkawi masa peak season .kalau tak

KENA SEMBELIH LA HANGPA - Amir Aqram | beritapantas92
Plan Bercuti di Langkawi Lingkup Kena Sembelih Dengan Kereta Sewa,Kereta Rosak ,Tersadai Anak Bini dan Mak Plan Bercuti di Langkawi Lingkup Kena Sembelih Dengan Kereta Sewa,Kereta Rosak ,Tersadai Anak Bini dan Mak Reviewed by Mad Pikghie on 8:37 PM Rating: 5
Comments
0 Comments

No comments:

Powered by Blogger.