Like us for get Notifications

CARA JIMATKAN KUOTA BANDWIDH INTERNET KORANG DENGAN VPN 100% WORK










Salam,saya nak share sikit dengan korang ,cara jimatkan bandwidth internet korang, dengan VPN SPOTFLUX , korang boleh ikut step by step kat bawah neh ;)


1 - mula-mula korang DOWNLOAD dulu program vpn ni kat
 sini.

webpage spotflux



****Ade banyak versi,korang boleh pilih ikut korang punya OS la :)

2- korang click download ikut korang punya divice ,lepastu automatik muncul download macam anak panah merah tunjukn tu dalam gambar print skrin kat bawah neh :



Klik gambar untuk lihat lebih jelas


3-korang tunggu sampai kerja download tu abes,bila da abis korang click program vpn yang da siap download tu dia akan muncul macam gambar print skrin kat bawah neh :




klik gambar unuk lihat lebih jelas

4- korang click 'I Agree'' untuk continue :


klik gambar unuk lihat lebih jelas


5-korang tunggu proses instaling dia selesai :



                             
                                                 klik gambar unuk lihat lebih jelas




6-bila da selesai instaling korang click finish automatik dia akan naik macam gambar print skrin kat bawah neh :



klik gambar unuk lihat lebih jelas

7- bila da naik kat skrin korang macam gambar print skrin kat atas ni korang dah berjaya hik3 


SELAMAT MENCUBA :) - MohdFikry92




CARA JIMATKAN KUOTA BANDWIDH INTERNET KORANG DENGAN VPN 100% WORK CARA JIMATKAN KUOTA BANDWIDH INTERNET KORANG DENGAN VPN 100% WORK Reviewed by Mad Pikghie on 12:46 PM Rating: 5
Powered by Blogger.