Like us for get Notifications

Pengakuan Aishah dan Ammar, Pasti menitis air mata kita semua.Ramai sudah tahu, mahkamah Sweden telah membuat keputusan drastik dengan memenjarakan Shalwati dan Azizul. Walaupun ramai yang memprotes dan tidk setuju, rakyat Malaysia perlu menerima keputusan itu dengan sepenuh hati.

Mungkin topik ini nampak lain daripada biasa. Namun, ia menyentuh cabaran ‘parenting’ pada zaman sekarang. Zaman dahulu, ramai tidak kisah jika ‘dibelasah’ oleh ibu-bapa sendiri. Kalau cikgu di sekolah pukul sekalipun, ibu-bapa zaman dahulu siap berterima-kasih lagi dengan cikgu tersebut.

Malahan, ramai yang sudah lali dengan pukulan dari tali-pinggang dan rotan nipis yang cukup memeritkan. Ada juga yang berkata, “Kalau bapak aku tak pukul aku dulu, entah apa la nak jadi aku sekarang. Memang degil betul aku dulu. Ada hikmahnya juga ya”.

.
Tepuk dada, tanya diri sendiri. Mari kita tonton video dibawah, ehsan Astro Awani di YouTube. Nilaikan dan kongsikan pendapat anda. | SRL

***Ini khas untuk semua jejaka ! [ klik untuk  baca selanjutnya ]

Pengakuan Aishah dan Ammar, Pasti menitis air mata kita semua. Pengakuan Aishah dan Ammar, Pasti menitis air mata kita semua.  Reviewed by Mad Pikghie on 7:56 PM Rating: 5
Powered by Blogger.