Like us for get Notifications

Video perempuan bergaduhOk, kalau video sebelum ini menyiarkan dua budak perempuan bergaduh dengan menarik rambut dan bergumpal atas lantai dalam keadaan senyap, video ini pula sebaliknya.

Dua budak perempuan termasuk seorang daripadanya dipercayai bekerja di kedai kasut yang menjadi lokasi pergaduhan ini terang-terangan tak puas hati disebabkan lelaki.

Aduh, sedih sungguh bila tengok umur baru setahun jagung macam ini dah pandai datang serang orang sebab nak pertahankan pakwe.

Yang kawan pula bukan tolong nak leraikan tapi tolong rakam. Mujur aksi paling teruk cuma sampai part mencarut dan tamparan sedas dua di pipi masing-masing sebelum budak yang datang menyerang itu beredar.

Pada pendapat kami, daripada memalukan diri macam ini baik dua budak ni team up dan pergi tanya pakwe apa pasal dia menggatal dengan kedua-dua mereka? | TTD

Kalau hang #hensemmaksimum, boleh menang iPhone 5C ? [kilk disini untuk selanjutnya ]Video perempuan bergaduh Video perempuan bergaduh    Reviewed by Mad Pikghie on 4:55 PM Rating: 5
Powered by Blogger.