Like us for get Notifications

Abby Abadi Kini Berpurdah -Abby Abadi Jawab Isu Cukur Kening !

[SHARE] Empat Langkah Mudah Untuk Menceriakan Anak-Anak Yatim Raya Ini

Sapa yang tak kenal kak Abby Abadi akan anggap dia jenis yang menyombong dan mulut lepas. Aku dulu pun macam tue juga. Tapi sebenarnya.. hehe.. mana ada mulut lepas beb. Dia jenis jaga mulut lagi ada. Tapi part yang paling best sekali ialah dia sentiasa cari jalan nak perbaiki diri dia. Ko ada? Ada? Aku takde. Ini bukan pujian sebarangan. Aku nampak usaha dia so aku cakap atas apa yang aku nampak.

Gambar terbaru kak Abby Abadi dengan purdahnya.









Siapa sangka artis yang seksi sekarang dah berpurdah, ye tak? Start minggu lepas lagi gambar kak Abby Abadi berpurdah dah viral di media sosial. Bukan baru berpurdah dan berpurdah tiada kaitan dengan kes perceraian. Toksah kait mengait kalau tak berapa tahu jalan citer sebenar.

Penjelasan isu cukur kening pula. Sebijik2 copy paste apa yang Abby Abadi letak di laman instagram dia. So part shortform tue abaikan ye. -ehgosip

“Assalamualaikum… Dah nak titun ka? Hehe.. Sy mata takleh lelap ni… banyak yg nk di kongsi tak kesampaian lagi… tp sblm tu, Sy dengan sukacitanya nk tunjuk kening Sy dgn lebih dekat lagi.. Inilah kening turun temurun dr Makcik Hasnah aka Mak Sy.. (rujuk la gmbr Mak Sy… tenung dalam2 k hehe.. )
“Mak Sy ni anak cina.. Org ISLAM jaga dari kecik. Jadi bila asalnya cina, yg jelas Sy nampak bulu2 nya tak berapa nk ada… lain la mamak ye tak? Hehe.. Dah ulang 888x dah, ada juga lagi yg timbulkan… Bukan kata dalam insta ni je… kt FB, dekat twitter.. kening Sy jadi igauan hehe..
“Ada yg jumpa, sembang baik2 depan mata dekat Masjid pun tanya jugak pasal kening ni.. adehhh! Siap tanya Sy hukum cukur kening lagi……… Tajuk lain buleh tak? Ataupunnnnn.. dari risaukan kening Sy… baik tolong carikan Sy jodoh… Ada gak faedahnyaaa haha… @eveusun @nurdinakamalia @leinsufyana Help! Helpppp! Hehe.. Carikan yg buleh jaga Sy & anak3 sebaiknya k.. Beriman yg paling penting, satu lagi..bertanggungjawab.. ok? Hehe.. Lupakan kening Sy. Usahakan yg ni pulakkkkk..kikiki okbaiiiii….”

 [SHARE] Empat Langkah Mudah Untuk Menceriakan Anak-Anak Yatim Raya Ini
Abby Abadi Kini Berpurdah -Abby Abadi Jawab Isu Cukur Kening ! Abby Abadi Kini Berpurdah -Abby Abadi Jawab Isu Cukur Kening ! Reviewed by Mad Pikghie on 9:23 PM Rating: 5
Powered by Blogger.