Like us for get Notifications

Neelofa Bakal Kahwin Dengan Kerabat Diraja ??

neelofa


Lama juga tak dengar gosip panas mengenai bekas Dewi Remaja, Neelofa, sejak dia mengambil keputusan untuk berhijrah pada bulan Ramadhan yang lalu. Betul tak?
Namun entah dari mana datangnya, tak ada angin tak ada ribut tiba-tiba Neelofa atau lebih mesra disapa Lofa ini dikatakan bakal berkahwin dengan seorang kerabat diraja.
Haaa, kalau korang terkejut, kami apatah lagi. Rasanya, Lofa baru beberapa bulan putus cinta, takkan cepat sangat cari pengganti?

Namun, menurut laporan Kosmo!, Lofa memberitahu dia enggan ditemu ramah dan tidak langsung memberikan sebarang komen berhubung perkara tersebut.

“Saya tidak mahu sebarang temu ramah. Maaf. Bulan ini dan bulan depan, saya tidak menerima sebarang temu ramah. Beri saya ruang.”

Giteww jawapan Lofa. Korang rasa macam mana? Betul ke Lofa kini sedang hangat bercinta dengan kerabat diraja? Kalau betul pun apa salahnya kan.
Mungkin dah sampai masa Lofa menamatkan zaman bujangnya. Kalau dah jodoh, siapalah kita untuk menolaknya. Tak gitu?
Neelofa Bakal Kahwin Dengan Kerabat Diraja ?? Neelofa Bakal Kahwin Dengan Kerabat Diraja ?? Reviewed by Mad Pikghie on 9:39 PM Rating: 5
Powered by Blogger.