Like us for get Notifications

Lelaki sudah bogelkan rakan sekelas tak jadi perkosa lepas dengar #tazkirah


Seorang lelaki yang sudah membogelkan rakan sekelasnya membatalkan niat memperkosa mangsa sejurus diberikan ‘tazkirah’ berhubung dosa besar bakal ditanggung.


Dalam kejadian jam 10 malam kelmarin, suspek yang berusia 20-an sebaliknya meminta maaf, selain membantu mangsa memakai semula jubah yang sebelum itu ditanggalkan.

Sumber polis berkata, kejadian bermula apabila mangsa tertinggal Mykad di dalam kereta suspek yang dinaiki sebaik mangsa pulang dari menghadiri kelas di sebuah kolej swasta di Cheras.

Menurutnya, mangsa yang berusia 23 tahun itu kemudian menghubungi suspek dan meminta Mykad itu dihantar kembali kepadanya

“Bagaimanapun, mangsa diminta berjumpa di restoran berdekatan untuk mengambil semula Mykad itu sejam kemudian.

“Sebaik berjumpa dengan lelaki itu, suspek memberi alasan Mykad mangsa tertinggal di dalam bilik hotel. Dia kemudian meminta mangsa mengikutnya hingga bilik hotel berkenaan,” katanya.


Dia berkata, mangsa bagaimanapun ditolak ke atas katil sebelum cuba diperkosa.
Lelaki sudah bogelkan rakan sekelas tak jadi perkosa lepas dengar #tazkirah Lelaki sudah bogelkan rakan sekelas tak jadi perkosa lepas dengar #tazkirah Reviewed by Mad Pikghie on 8:12 AM Rating: 5
Powered by Blogger.