Like us for get Notifications

SUBAHANALLAH !INNALILLAH !KEMATIAN YANG MENYEDIHKAN, MATI DI TALI GANTUNG - SARJAN ANGGOTA TENTERA DARAT.Laporan awal kes kematian anggota.1132892 sjn zuraidi bin mohamad drpd 71RSD.kronologi kejadian seperti berikut :

Pada 2hb sept 14 jam lebih kurang 0900 kpl hasrizan drpd cwg senggaraan telah membuat rondaan memeriksa rumah-rumah kosong di dtho dan apabila masuk ke dlm rumah di blok E1 pintu 75 mendapati seorang anggota tentera dlm berpakaian uniform tergantung di syiling di bahagian laluan dr ruang tamu rumah.seterusnya beliau memaklumkan kejadian di balai polis wangsa maju.

Punca kematian masih dlm siasatan.anggota dikenalpasti melalui anggota drpd unit 91rsd.dan seterusnya memaklumkan kepada ajutan 71rsd.sekian utk maklumat awal YBhg Tan Sri.
Askm YBhg Tan Sri. Makluman awal. Berita daripada Kentonmen Kementah menyatakan bahawa Sjn zuraidi bin mohamad dari unit 71 RSD, sg besi didapati meninggal dunia d blok E.1.75, DTHO (MQ kosong). Kejadian diketahui pada pagi ini 0800. Punca awal gantung diri-bunuh diri. Siasatan sedang berjalan. Terima kasih.  sumber
SUBAHANALLAH !INNALILLAH !KEMATIAN YANG MENYEDIHKAN, MATI DI TALI GANTUNG - SARJAN ANGGOTA TENTERA DARAT. SUBAHANALLAH !INNALILLAH !KEMATIAN YANG MENYEDIHKAN, MATI DI TALI GANTUNG - SARJAN ANGGOTA TENTERA DARAT. Reviewed by Unknown on 2:59 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Bunuh diri atau dibunuh lalu digantung? Nampak pelik kedudukan jika dengan sendiri gantung diri

    ReplyDelete

Powered by Blogger.