Like us for get Notifications

Luahan Hati Emma Maembong Isu Foto Monyet Di Atas dadanyaEmma Maembong tampil meluahkan perasaan apabila foto yang dimuat naiknya di laman sosial bersama seekor monyet di dadanya mencetuskan kontroversi. Jom baca luahan Emma dengan terus mambaca di Isupalinghot.
I never believed an orang-utan could be so similar to me until I saw this...

Kuala Lumpur: “Takkanlah pasal monyet pun nak jadi satu masalah? Itu kan binatang, bukannya manusia yang ada perasaan! Kenapalah ramai sangat orang berfikiran kotor dan lucah di luar sana,” jawab pelakon Emma Maembong apabila fotonya bersama anak monyet peliharaannya mengundang maklum balas berunsur seksual daripada sebahagian peminat di laman sosial, semalam.

Emma atau nama penuh Fatimah Rohani Ismail, 22, yang dihubungi mengakui terkejut apabila beberapa gambarnya bersama anak monyet itu yang diletakkan di atas dadanya menimbulkan reaksi negatif dan lucah daripada segelintir peminat.

“Kadang-kadang saya memang pelik dengan pemikiran manusia (berfikiran kotor) begini. Takkanlah monyet letak atas dada pun nak timbulkan isu?

“Orang macam ini memang tak ada kerja lain nak buat. Pendek kata apa saja kita buat semuanya tak kena. Saya percaya kalau saya letak monyet itu di betis atau kaki tentu lain pula komen dan kutukan mereka untuk mempersendakan saya,” katanya.

Provokasi terbaru itu timbul ekoran tindakan Emma yang sering berkongsi gambar bersama monyet peliharaan barunya yang dinamakan Meeka di Instagram kebelakangan ini. | hotisu
Luahan Hati Emma Maembong Isu Foto Monyet Di Atas dadanya Luahan Hati Emma Maembong Isu Foto Monyet Di Atas dadanya Reviewed by Mad Pikghie on 10:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.