lagi pocong muncul di hospital



Siapa kata kalau nak berjimat kena makan rumput je? Ha! Baca sampai habis…

KULIM - Lain yang dirakam, lain yang dapat! Seorang kakitangan awam terkejut apabila kamera telefon bimbitnya merakam objek aneh berhampiran bilik mayat di sebuah hospital, malam kelmarin.

Dia yang enggan dikenali berkata, kejadian berlaku ketika dalam perjalanan keluar ke tempat letak kereta dan ingin mengambil gambar kerusi roda bagi tujuan sumbangan.

Katanya, setelah sampai ke rumah, dia melihat semula beberapa gambar diambil sebelum terlihat imej asing seperti pocong si laluan bilik mayat berkenaan.

Sementara itu, Ketua Pegawai Penguatkuasa dan Pendaftar Nikah, Pejabat Agama Islam Daerah Kulim (PADK), Azmi Rejab berkata, kewujudan syaitan dan iblis adalah benar dan sentiasa menyesatkan manusia.

“Kita tidak perlu takut dengan kehadiran imej sedemikian sebaliknya kita perlu terus beriman kepada ALLAH SWT,” katanya.

pst : dia pun nk bergambar juga hehe and main usik-usik kah!
lagi pocong muncul di hospital lagi pocong muncul di hospital Reviewed by Mad Pikghie on 9:00 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Banyak sangat pocong dirakam bulan ni ye.. Mentang2 halloween baru disambut..hehe

    ReplyDelete
  2. bukan takut tp seram dn terkejut. takkan lah jumpa pocong nak ckp yahuuuuu welcome.

    byknya pocong menjadi iktibar akan saat kematian yg bakal kita tempuhi. kita juga bakal berpakaian pocong akhirnya.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.