Like us for get Notifications

Gadis bertudung bercumbu di khalayak ramai ?



NAMPAKNYA awal tahun ini, negara dipenuhi cerita-cerita kurang enak mengenai gadis bertudung.

Melalui sebuah gambar yang baru sahaja kami terima, ia menunjukkan aksi pengirim yang ingin menangkap gambar selfie dirinya.

Namun, tatkala melihat gambar yang diambil melalui telefon pintarnya, dia terkejut melihat terselit aksi sepasang kekasih Melayu sedang syok bercumbuan.

Gadis yang elok bertudung tersebut nampaknya tidak pula berasa segan silu memeluk dan mencium pasangannya secara terang-terangan.



mistik wm


Haih, isu gadis Melayu bertudung yang merelakan diri dipeluk mat K-Pop masih belum reda kini timbul pula aksi gadis bertudung bercium di khalayak ramai!

Jika di tempat terbuka tak ada rasa malu buat hal macam ini, apa lagi kalau tempat yang tertutup?

Malang sekali bila tudung yang sepatutnya menjadi lambang maruah seorang perempuan Islam tidak pula digambarkan sebegitu rupa oleh pemakainya. - MYNEWSHUB.CC
Gadis bertudung bercumbu di khalayak ramai ? Gadis bertudung bercumbu di khalayak ramai ? Reviewed by Mad Pikghie on 8:45 AM Rating: 5

3 comments:

  1. rocky the great brown unused dick says: kalo wa, wa akan bertindak seperti biasa bila Nampak benda2 macam ni depan mate; dengan mesra wa akan suro kapel tu utk stop comolot dan galakkan utk terus setubuh disitu; kalo ada reaksi ala2 militant (memang wa nak bagi provokasi) wa dengan lembah lembut akan seligi si jantan dengan kaseh saying hingga berdarah.. begitulah demokrasi liberal & plural singular verb

    ReplyDelete
  2. Memalukan. Siar je lepas tu biar jakim buat kerja..

    ReplyDelete
  3. Perkongsian: Sebenarnya hal ini sudah lama berlaku dan berlarutan sehingga menjadi terbuka. Semasa tahun 1900an dulu, saya melihat satu pasangan remaja melakukan perkara yang sama iaitu bercumbuan di stesyen bas dengan tidak memperdulikan orang awam yang lalu lalang di sekitarnya. Apa tindakan saya? Sebab saya masih muda dan kuat masa itu, saya beri amaran pada muda-mudi itu dan menghalaunya dari situ. Nasib baik dorang tak melawan, kalau tidak tentu makan penampor dan penerajang free masa itu jugak dan mungkin saya masuk lokap. Sebenarnya sikap tak peduli masyarakat sendiri yang menyebabkan perkara ini berlaku. aporkan sahaja pada pihak polis untuk ambil tindakan kalau berjumpa kes macam ini. Kalau semua orang berusaha megambil berat...hal ini akan dapat di atasi. Sekurang-kurangnya tidak berlaku di tempat2 awam secara terbuka.....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.