Like us for get Notifications

GAMBAR MUKA MELECUR | AGAK - AGAK NAK BUAT GOSIP PUN " - FATHIA LATIFFathia Latiff pelakon yang cukup terkenal dengan kejelitaan beliau dan menjadi pujaan ramai jejaka di lu#ar sana.

Lumrah kehidupan sebagai seorang selebriti tentu sekali Fathia Latiff tidak terlepas daripada gosip dan kontroversi. Walaubagaimanapun, gosip kali ini agak keterlaluan dan mengundang salah faham kepada pembaca juga peminat beliau.


Fathia Latiff menerusi laman Instagram beliau telah memuatnaik foto artikel tersebut dan meluahkan rasa bengang a#pabila wajah beliau didakwa melecur selepas menggunakan botox.

Jelas teman wanita kepada aktor Aiman Hakim Redza, ia hanya sebuah foto yang diambil selepas wajahnya disolek untuk sebuah drama yang bakal ditayangkan di TV3 nanti.

Sabarlah Fathia, apa yang penting kini se#muanya sudah jelas. Kadang-kala mereka sengaja membuat tajuk gempak sebegini untuk menarik minat pembaca tanpa memikirkan pihak lain.

Jadi jejaka diluar sana tidak perlu risau kerana buah hati pujaan anda ini masih lagi cun. Gitew..
GAMBAR MUKA MELECUR | AGAK - AGAK NAK BUAT GOSIP PUN " - FATHIA LATIF GAMBAR MUKA MELECUR | AGAK - AGAK NAK BUAT GOSIP PUN " -  FATHIA LATIF Reviewed by Mad Pikghie on 8:52 AM Rating: 5
Powered by Blogger.