Like us for get Notifications

Kantoi Solat Dhuha, Status Lelaki Ini Jadi Bahan kritikan netizenKantoi Solat Dhuha, Status Lelaki Ini Jadi Bahan Kritikan Di Facebook | Seorang lelaki telah berkongsi yang menunjukkan dirinya sedang mengerjakan solat sunat dhuha di akaun Facebook peribadinya.


Kalau dilihat pada gambar, tiada apa yang pelik tetapi caption gambar tersebut membuatkan orang tertanya-tanya dan mempertikaikan tindakannya yang dianggap riak dan menunjuk-nunjuk.

Tindakannya itu telah mengundang pelbagai reaksi daripada orang ramau yang beranggapan kemungkinan lelaki itu bersolat sambil mengenakan kamera GoPro. Ada juga yang berpendapat, makhluk ghaib yang mengambil gambar tersebut sehingga menjadi bahan gelakan netizen.

- See more at: http://katakcomel.my/kantoi-solat-dhuha-status-lelaki-ini-jadi-bahan-kritikan-di-facebook/#sthash.OGRxFe8C.dpuf
Kantoi Solat Dhuha, Status Lelaki Ini Jadi Bahan kritikan netizen Kantoi Solat Dhuha, Status Lelaki Ini Jadi Bahan kritikan netizen Reviewed by Mad Pikghie on 9:43 PM Rating: 5
Powered by Blogger.