Like us for get Notifications

Berpakaian Seksi, Peminat Minta Tasha Shilla Segera Kembali Ke Pangkal JalanKami pun tidak faham apa yang cuba dilakukan oleh Tasha Shilla apabila sekali lagi berani tampil dengan pakaian yang cukup mencolok mata ketika menghadiri perasmian sebuah sebuah majalah fesyen dari Perancis, di ibu kota tempoh hari.
Melalui beberapa keping gambar yang dimuatnaik di Instagram (sebelum dipadam semuanya), tindakan Tasha yang berani itu sememangnya mendapat maklumbalas daripada ratusan peminatnya yang rata-ratanya terkejut dengan perkara tersebut.

Malah ada juga yang memohon supaya pelakon ini bertaubat dan tidak kurang juga yang mencemuhnya kerana berani berpakaian sebegitu selain menasihatinya agar tidak melampaui batas sebagai seorang yang beragama Islam.

Kami yakin Tasha berpegang teguh pada quote yang pernah dinyatakannya sebelum ini – yang penting hati, bukannya pakaian seseorang itu. Apa pun, Tasha juga pasti ada jawapannya sendiri atau menurut Tasha lagi sebelum ini – biar tidak tutup aurat dikepala tapi masih menjaga aurat hati lidah mulut. (rtky/s)

sumber
Berpakaian Seksi, Peminat Minta Tasha Shilla Segera Kembali Ke Pangkal Jalan Berpakaian Seksi, Peminat Minta Tasha Shilla Segera Kembali Ke Pangkal Jalan Reviewed by Mad Pikghie on 8:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.