Like us for get Notifications

Stacy AF, Akim Ahmad Sudah Bertunang malam semalam ?Memetik laporan daripada Mangga Online, ada sumber yang mengatakan bahawa pasanganAkim Ahmad dan juga Stacy AF telah melangsungkan pertunangan pada malam semalam atau pun hari ini, 26 September.

Majlis itu katanya diadakan secara tertutup di sebuah kediaman private di Lembah Klang dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga. Bagimanapun kesahihan khabar angin ini masih menjadi persoalan.
Portal hiburan tersebut turut bertanyakan kesahihan perkara tersebut kepada pengurus Stacy, namun pengurusnya mengatakan tidak tahu mengetahui sebarang majlis pertunangan yang diperkatan itu.
Kami tidak mahu membuat sebarang andaian daripada apa yang hebah diperkatakan ini namun dalam masa yang sama, jika perkara ini benar, semoga perjalanan pasangan ini menuju gerbang perkahwinan sentiasa dipermudahkan. (rtky/s)
**gambar sumber istagram -stacyanam Salam AidilAdha semua 
Stacy AF, Akim Ahmad Sudah Bertunang malam semalam ? Stacy AF, Akim Ahmad Sudah Bertunang malam semalam ? Reviewed by Mad Pikghie on 7:53 AM Rating: 5
Powered by Blogger.