Like us for get Notifications

KANTOI!! (15 Gambar) Inilah Punca Sebenar Gadis Rambut Karat Ini Jadi Mangsa Belasahan Dua Wanita Hingga Jadi Viral Di Laman Sosial


Ingat lagi tak kes pukul perempuan yang viral beberapa hari lepas yang berlaku dekat Bachok Kelantan tu. Khabarnya inilah puncanya "cemburu si perempuan masih berhubung dengan ex dia jadi perempuan ni marah" si bf anak dato katanya.. gaduh pasal jate kayo.


BACHOK - Semalam netizen digemparkan dengan video seorang gadis dipukul oleh dua gadis yang lain tanpa diketahui punca sebenar kejadian. 

Menurut maklumat awal, kejadian itu berlaku di Bachok, Kelantan. Pergaduhan itu dikatakan kerana mangsa yang juga seorang peniaga online telah menipu dua wanita terbabit menyebabkan mereka berang dan memukul mangsa. 


Bagaimanapun, tampil beberapa individu mendakwa mengetahui punca pergaduhan itu.

"Betina itu jealous sebab perempuan itu masih berhubung dengan bekas teman lelaki dia yang bernama Shahir itu. Jadi, nak salahkan siapa? Lelaki itu pun nak juga melayan dia lagi. Tetapi yang dipukulnya perempuan itu seorang saja. Lelaki itu tidak pula dia nak bantai sekali. Takut kena tinggal ke betina garik?" jelasnya yang mengakui mengenali mangsa pergaduhan itu. 

"Saya kenal budak perempuan yang kena pukul itu. Dia darah daging saya sendiri," katanya.

Menurut wanita itu, wanita yang berambut karat kuning itu adalah anak kepada seorang Datuk. 

"Datuk mana saya tidak pasti. Lama juga tidak berjumpa dengan anak buah saya itu, dah lama sangat sebab dia sebelum ini menetap di Turki. Balik semula ke sini, kenal dengan Shahir. Lepas itu mereka putus. Mereka berhubung semula, tengok-tengok Shahir sudah ada teman wanita yang lain. Itu yang menyebabkan betina itu mengamuk. Dengar kata ada yang sudah menyerahkan diri di balai polis dan semua sudah ditahan," katanya. 

sumber asal
KANTOI!! (15 Gambar) Inilah Punca Sebenar Gadis Rambut Karat Ini Jadi Mangsa Belasahan Dua Wanita Hingga Jadi Viral Di Laman Sosial KANTOI!! (15 Gambar) Inilah Punca Sebenar Gadis Rambut Karat Ini Jadi Mangsa Belasahan Dua Wanita Hingga Jadi Viral Di Laman Sosial Reviewed by Mad Pikghie on 9:08 PM Rating: 5
Powered by Blogger.