Like us for get Notifications

Apa Nak Jadi Dengan Remaja Kini?? Kini Viral Sebuah Video Budak Sekolah Bertudung Ajar ‘Step’ Buat Hubungan Kelamin...


Memang mengejutkan budak yang baru berusia belasan tahun sudah berani mengajar rakan mengenai cara-cara melakukan s e ks.

Lebih mengejutkan, ilmu s e ks itu dihebahkan oleh seorang pelajar perempuan yang bertudung litup dalam sebuah sekolah menengah.

Berdasarkan video yang dirakam oleh rakannya, beliau dilihat terlalu melampaui batas, tidak senonoh dan langsung tidak tahu malu

Menerusi video berdurasi 17 saat itu, pelajar berkenaan dilihat memegang telefon bimbit yang tertera dengan imej aksi-aksi lu c ah sambil mendedahkan cara-cara melakukan s e ks.

Antara ayat yang disebut oleh pelajar tersebut adalah, “raba-raba” dan “korek-korek” sambil melakonkan aksi sedang melakukan s e ks.

Kelakuan pelajar perempuan ini ternyata mengundang kritikan sebaik sahaja ianya tersebar.

Perkara ini perlu diambil tindakan tegas oleh pihak yang bertanggungjawab. Pihak kementerian pendidikan perlu menyiasat perkara ini agar kejadian sama tidak berulang.

-caciboberbelang2
Apa Nak Jadi Dengan Remaja Kini?? Kini Viral Sebuah Video Budak Sekolah Bertudung Ajar ‘Step’ Buat Hubungan Kelamin... Apa Nak Jadi Dengan Remaja Kini?? Kini Viral Sebuah Video Budak Sekolah Bertudung Ajar ‘Step’ Buat Hubungan Kelamin... Reviewed by Mad Pikghie on 5:54 PM Rating: 5
Powered by Blogger.