Like us for get Notifications

ISTERI TERKEJUT BILA TERBACA WHATSAPP SUAMI DENGAN BEKAS KEKASIH

Kejujuran merupakan antara kunci penting dalam menentukan kebahagian  sesebuah rumahtangga,  Rumahtangga yang dibina perlulah berasaskan kepada taqwa dan sentiasa berusaha mencari keredhaan Allah Azza Wajalla.

Hasil daripada nilai inilah maka ia akan membentuk kekuatan dalam keluarga iaitu saling mempercayai antara satu sama lain, nila saling mempercayai ini terbentuk dari niilai kejujuran yang wujud dalam diri suami atau isteri. Perkongsian ini membuktikan bahawa sikap seorang suami yang jujur takkan curang dengan isterinya walaupun ia berlaku dibelakang penglihatan isteri.



Semoga tindakan lelaki ini akan menjadi contoh kepada suami-suami di luar sana agar sentiasa berlaku jujur dengan isteri kerana ia merupakan tonggak keharmonian rumahtangga.
ISTERI TERKEJUT BILA TERBACA WHATSAPP SUAMI DENGAN BEKAS KEKASIH ISTERI TERKEJUT BILA TERBACA WHATSAPP SUAMI DENGAN BEKAS KEKASIH Reviewed by Mad Pikghie on 11:08 AM Rating: 5

3 comments:

  1. sebenarnya
    cerita yang sama jadik pada aku juga
    cuma
    sebab aku tak pandai nak printscreen, upload kat blog (kita buta IT ler), jadi aku dah delete mesej wasap tu...


    lagi dasat masa tu
    kira aku pun setaraflah dengan suami yang loving da caring ni

    ReplyDelete
  2. siapa tak sayang isteri bodoh lah

    isteri nombor satu lah yang akan jaga suami bila lingkup

    isteri muda tau tau nak enjoy habis beras saja

    ReplyDelete

Powered by Blogger.