Like us for get Notifications

BENARKAH...BALQIS JADI MANGSA KEADAAN DI SEMIFINAL MENTOR MILENIA 2017 ?

Malam ni malas nak mengulas setiap persembahan protege sebab semua agak memboringkan kecuali balqis jer nampak lebih menyerlah persembahan dia malam ni. Tapi sayangnya dia menjadi mangsa keadaan drama yang dah di aturkan atas pentas mentor milenia 2017.



Untuk separuh akhir.. Usop yang performance totaly out tu pulak jadi juara. Almaklum perkara yang mustahil adalah.. usop di keluarkan. Usop memang dari awal semua orang dapat agak dia akan ke final sebab kelebihan dia miliki.. Usop jadi viral sejak dia join ujibakat lagi. Usop jugak lebih ramai follower berbanding protege lain. Jadi dalam apapun situasi usop memang tak akan terkeluar sebab rata2 menonton mentor milenia 2017 sebab nak tengok usop perform jer termasuk la aku.. Terjebak dengan mentor milenia 2017 ni pun sebab usop jugak.


Tapi tak bermakna.. aku harus jadi tak telus untuk memberi komen persembahan usop setiap minggu. Sememangnya usop bukan penyanyi versatile. Dalam banyak2 protege, Balqis memang penyanyi versatile.. Sapapun takkan boleh nafikan pakej lengkap yang balqis ada. Aku syak.. Mentor Milenia 2017 ni dah plan setiap mentor akan bawa 1 rprotege mereka ke final di sebabkan itulah Balqis menjadi mangsa keadaan di semifinal.


Kalau ikut persembahan syeera & elica paling teruk malam ni.. Tapi kenapa Balqis yang tersingkir?? Sebab Balqis di bawah mentor hazama sama dengan usop. Satu satunya mentor yang mampu mengekalkan 2 protege sampai ke semifinal adalah hazama. Seperti kita sedia maklum perkara yang mustahil berlaku adalah menyingkirkan usop.. Walaupun persembahan usop malam ni... bukan persembahan yang terbaik. Malah lebih teruk berbanding minggu lepas. Kalau nak pilih salah satu siapa yang patut di keluarkan.. aku rasa malam ni usop yang patut tersingkir tapi nak buat macam mana.. Bila populariti tu menjadi penentu siapa ke final & sapa yang akan tersingkir maka bakat yang ada pada Balqis.. orang pejam mata.


 Menyesal pulak lahai.. ikuti mentor milenia 2017. Kalau macam ni la drama TV3.. mereput la kau kat situ. Tak hingin aku nak follow macam tahun2 lepas. Apapun jangan sesedih Balqis. Awak sangat talented.. Awak akan lebih berjaya nanti. Dulu shila Amzah pun kalah dengan Ayu di One In A Million tapi sekarang Shila Amzah lebih berjaya berbanding Ayu.. Bukan setakat di Malaysia.. malah sampai ke china. So jangan down awak kalah dengan usop kerana populariti Mentor Milenia ni..  Yakin dengan kemampuan awak. Insya Allah awak akan lebih berjaya nanti.


Apapun syabas TV3 dengan drama mentor milenia 2017 ni. Mohon mereput mentor milenia tahun depan. Meluat aku. hehehehe

BENARKAH...BALQIS JADI MANGSA KEADAAN DI SEMIFINAL MENTOR MILENIA 2017 ? BENARKAH...BALQIS JADI MANGSA KEADAAN DI SEMIFINAL MENTOR MILENIA 2017 ? Reviewed by Mad Pikghie on 9:55 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.